s Våra tjänster | marketlink
Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Choose language

Choose language

  • Engelska
  • Nederlands
  • Svenska

Våra tjänster

Alla våra projekt baseras på kundens önskemål, men våra tjänster delas in i nedanstående tre områden:

 

Marknadsundersökning

För att ta reda på hur marknaden där du ska etablera din verksamhet ser ut genomför vi en marknads- och produktundersökning. Vår research innefattar analys av konkurrenter, priser, branschorganisationer, mässor och potentiella samarbetspartners. Vi kartlägger säljare, distributörer, leverantörer och konkurrenter. Därefter sammanställer vi profiler på företag som kan vara aktuella för dig.

 

Matchmaking

Vi hittar rätt samarbetspartners på rätt plats för dig och din verksamhet. Oavsett om det är handelspartners, agenter, leverantörer, distributörer eller andra branschkunniga du behöver. Efter analysdelen skriver vi ett introduktionsbrev på aktuellt språk och planerar allt från hotellbokning till mötesplats. Du reser till landet du ska etablera din verksamhet och vi organiserar allt, så att du kan fokusera på ditt möte med beslutsfattare inom din bransch.

 

Marknadsorienterande resor

Vi förbereder och leder marknadsorienterade resor för handelsdelegationer. Tillsammans med 6-15 andra företag reser du till det aktuella landet. Där får du ett individuellt matchmaking-program med anpassade aktiviteter för just dig. Dessa kombineras med kollektiva företagsbesök, nätverk-event och utflykter. Market Link är på plats och hjälper till med allt som behövs. Vi ser till att du får ett bra byte av information, erfarenhet och kontakter.

Kundunika lösningar

Vi anpassar uppdraget efter dina specifika behov. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för ditt företag.