Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Choose language

Choose language

  • Engelska
  • Nederlands
  • Svenska

Marknadsundersökning

Vi genomför marknads- och produktundersökningar där vi kartlägger konkurrenter, priser, branschorganisationer, mässor, potentiella samarbetspartners och annan relevant information. All fakta du behöver för att påbörja processen med din marknadsetablering.

Mer om våra tjänster

Matchmaking

Vi hittar rätt samarbetspartners på rätt plats för dig och ditt företag. Vi introducerar ditt företag, följer upp och bokar möten. Därefter planerar vi allt som behövs för din resa och ert möte tillsammans. Vi sköter allt från hotellbokning till mötesplats, så att du kan fokusera på din träff med beslutsfattare inom din bransch.

Mer om våra tjänster

Marknadsorienterade resor

Vi förbereder och leder marknadsorienterade resor för handelsdelegationer. Du reser till det aktuella landet med 6-15 andra företag och får ett individuellt matchmaking-program med anpassade aktiviteter för just dig. Vi ser till att du får ett bra utbyte av information, erfarenhet och kontakter.

Mer om våra tjänster

Vi är Market Link

Market Link förmedlar affärskontakter mellan Sverige, Norge, Finland, Danmark och Nederländerna. Vårt huvudfokus är att hjälpa holländska företag till Norden och skapa rätt förutsättningar för en lyckad marknadsetablering, oavsett bransch eller målsättning. Sedan starten 1985 har vi hjälpt upp mot 2000 företag med exportrelaterade frågor. Vart vill du ta din verksamhet?

Kundunika lösningar

Alla våra projekt baseras på kundens önskemål. Vi anpassar uppdraget efter dina specifika behov. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för ditt företag.


Vi riktar oss till alla företag.

Oavsett yrkesområde, målsättning och behov.

Varför Market Link

Tidseffektivt

Vi gör allt förberedande arbete som krävs för etablering på den aktuella marknaden.

Rätt språkkunskap

Vi talar de lokala språken och hjälper dig förstå internationella samarbetspartners.

Välinformerade- och uppdaterade

Vi följer affärsutvecklingen och känner till de lokala marknaderna väl.

Möljliggörande

Vi skapar möjligheter och öppnar dörrar som annars kanske hade förblivit stängda.

Kunskap om kulturella skillnader

Vi hjälper dig att förstå kulturella skillnader som kan uppstå vid internationella affärer.

Flerårig erfarenhet

Vi har över 37 års erfarenhet i branschen och stor kunskap inom företagsetablering oavsett yrkesområde.